bugün

erkan yıldırım ın kokain kaçakçısı olduğu iddiası

Sedat Peker'in 7. Videosunda dile getirdiği iddiadır. Dediğine göre kumar merakıyla bilinen, Binali Yıldırım'ın oğlu erkan Yıldırım aynı zamanda kokain işine de girmiş.

Süleyman soylu'nun kardeşi sadık soylu'nun "fetöden içeri attırırım ha!" tehdidiyle esir aldığı çevre ve şehircilik bakanlığı müdürü aracılığıyla lazım gelen izinleri çıkartıp, para aldığı, kutlu Adalı ve Uğur mumcu cinayetlerini Mehmet Ağar ve korkut eken ekibinin gerçekleştirdiği, Mehmet Ağar'ın çiller döneminde öldürülen uyuşturucu kaçakçısı ve kumarhaneci tayfası ile ortak olduğu, bunları tehdit ederek para aldığı, hatta bu tehdit işine dolduruşa getirilerek kendisinin de karıştığı iddiaları da var.

Başa dönersek, Peker diyor ki yakalanan kokain için neden kolombiya'dan bilgi istenmiyor, erkan Yıldırım'ın o sıra Venezuela'da olup olmadığı, gittiyse ne yaptığı neden soruşturulmuyor. Haklı sorular değil mi?

Diğer konularla alakalı olarak fetöcü tayfası diyebilir ki "biz ergenekon derken haklı değil miymişiz?". Bu şerefsizlere derim ki tabi ki haklı değilsiniz. Devletle iltisaklı bazı kişilerin bazı işler çevirdiği zaten biliniyor ve siz onlarla dost iken yazılıyordu. Uğur mumcu ve nice yiğidimiz o sebeple öldürüldü, soner Yalçın o sebeple saklanmak zorunda kaldı. Siz bunlardan hesap soracağız ayağına, bunlarla ve tabi ki sizlerle mücadele edenlere zulmettiniz.

Yandaşlar, ne diyorsunuz bu işlere? Anayasa hukuku profesörünüzün katil uyuşturucu baronunu serbest bıraktırdığı bir ortamda bunca iddia hep yalan mı? Yahu herif kendisini bile ihbar ediyor ama o da soruşturulmuyor! Ne iş? Gelinen noktanın Tansu çiller Türkiyesi döneminden ne farkı var?