bugün

hz muhammed in eşleri

düşünmeyen aynı zamanda boş konuşan insan cümleleri.

sana her ne istiyorsan verelim yeter ki şu davayı bırak diyen mekke ileri gelenlerine bir elime ayı bir elime güneşi de verseniz bu davadan vazgeçmem deyip imkanı varken çoğu zaman aç gezen bi insanın bu kadar imkan içerisinde yapmış olduğu stratejik evliliklere (ki 2 tanesi dışında hiçbirisinden çocuğu yoktur) dil uzatıp algılarını kapatacak kadar düşman olan zavallı insan nüsvettesi sözleri. menfaatleri için bir davanın peşinde koşan bir insan muamelesi yaparak bu ithamlarda bulunmak ahmaklıktan başka bir şey olamaz.

hakaret ederse başına gelecekleri bildiğinden lafı saman altından yürütmeye çalışan açık açık konuşamayan korkak cahil insan nüsvettesi sözleri.

günümüzde insanların 50 kişiyle flört etmesine medeniyet olarak bakarak nikahlı eş edindi diye yobaz yaftası niteleyecek zavallı insan nüsvettesi sözleri.

vb.

hayır da inanmadığın bir davanın sürekli eleştirisini yapmak onu aşağılamak için çaba göstermek gayesi nedir onu anlamış değilim. sizin gibi hadsizler ineğe tapan insanlarla bile bu kadar uğraşmıyor bu kadar aşağılama yalanlama çabası içerisine girmiyor. dünya üzerinde düzinelerce din dururken sadece islam ile uğraşmanız sizin derdinizin bilime gerçeğe ulaşmaya çalışmak ya da onu ispatlamaya çalışmak değil ne denli alçak insanlar olduğunuzu gösterir. yanılgıda olduğunuz düşüncesini baskılamaya çalışma çabasıdır bunlar.