bugün

abdurrahman dilipak

geçen bu, bizim pop star jürisi armağan ın yutup kanalına çıktı. armağan o armağan hali ruhiyesi ile aklıma gelen soruları soruyorum diye başladı...

--çocukarınızı okula göndermiyorsunuz neden
--eğitim sistemine karşıyım bir şey öğretmiyor, bende milli eğitime gittim beni dava edin dedim, onlar biz sizi dava edersek yanlış anlaşılır dedi, siz bizi dava edin dediler. öyle olunca ben gidip dava ettim...

yukarıda ki diyaloğu tekrar açıp dinleyebilirsiniz, ancak bütün bir sohbet bu dinci yobaz'ın iktidar torpili ile oluşturduğu o ilerici, islam aydını etiketi beni benden aldı ! babababba "biz sizi dava edersek yanlış anlaşılır"

nasıl adalet ? güzel mi geri zekalılar ! 2017 anayasa değişikliği referandumunda ne yaptınız siz ? yargıyı halk iradesiyle gittiniz iktidarın kontrol ve denetimine tamamen teslim ettiniz... işte bu yüzden, bir çocuğu suistimal edip etmediğini incelemeye dahi korkan bir yargı anlayışı var.

armağan sen bir geri zekalısın kardeşim. net. yarın o elini bükerek istediğin soruları sormaya kalkarken, o eli.... kırarlarsa ağlamayacaksın !
güncel Önemli Başlıklar