bugün

armageddon

gazze ye yapılan saldırı, yahudiler açısından armageddon un başlangıcı gibi geliyor bana, bu kadar tiksindirici bir katliamı, tüm dünyanın gözü önünde, tüm dünya insanlarının gözlerinde, yahudileri birer israilli haline dönüştürecek olan bu naklen katliamın başka izahı yok. kendi milletlerine de ihanet içindedirler, ama o millette bunlara destek vermektedir, içtiginiz her koladan onlara vergi gitmektedirler.

kimse bunlara kişisel saldırıda bulunmayacaktır, çünkü hiç bir millet, israilliler kadar vahşi olamaz, sucsuz insanlara saldırmaz.

kaç insan öldrügüne bakılarak, ne çok katilse o kadar çok oy alınan bir demokrasi israil dışında yoktur, barbarlıgın oylandıgı bir yahudi şeriatı ülkesidir israil.

insanların içinden gecen igrenme duygusu artık tetiklenmiştir, milleti fark etmez, kiliselerde yardım ayinleri düzenleyen hristiyanların içi kaldıracak mı bu yapılanları, kaç gün daha kaldıracak ya da, bu kacıncı savas, bu kacıncı silahsız insanlara saldırıdır, armageddon u başlattırlar bence, kendi hastalıklı düşünceleri yolunda. bu gazze saldırısı, tüm dünya daki müslümanlara aynı zamanda tüm dünya daki yahudilere yönelik savastır, dünyayı yahudiler için tekin lmayan yerler haline getirip israil e göç ettirmeye çalışan bir devlettir, terör onun oyuncagıdır.

bu saldırı çok şeye gebedir, arap dünyasında hain olanların halk degil diktatör pislikler olan yöneticilerinin oldugu yavas yavas sorgulanmaya başlamıstır, mısır hapishanelerinde ki kadınlara tecavüz erkeklere tecavüz görüntüleri ebugureyb i hatırlatır, lehjman brothers tan israil in çaldıgı 400 milyar dolar yüksek sesle seslendirildiginde ortaya abd destegide kalmadıgında görülecektir israil in sonu, 2009 ne israil ne arap dünyası için iyi gecemeyecek müslümanlar için ise yarın bugünden daha güzel olacak. obama kendisine dikkat etmelidir, bu başkanlıgı alma sürecinde basına işler gelebilir, bu gidişat dünya için iyiye degil.