bugün

neden sevgilin yok

Sadece bana ait olabilecek birini bulamıyorum. sosyal medya hesaplarım yok, telefonuma sürekli bildirim gelmiyor. Biriyle sohbet ederken aklım telefonda olmuyor. Günümün bir kısmını o an yaptığım şeyleri ya da kendimi fotoğraflamak için harcamıyorum. Sahiden ciddi bir şey yaşama ihtimali başladığı an hayatımda olan herkese söylüyorum ki çok zamanımı harcamasınlar. Biriyle buluştuğum zaman telefonu atıyorum çantaya, arama gelmediği sürece almıyorum onu. Yani benimle birlikte olan kişi sadece benimle birlikte oluyor. Benimle sohbet ediyor mesela sadece. Saygı duyuyorum çünkü ben insanlara.

Ama ben adamı 1200 arkadaşı ile paylaşıyorum. Aralarda tabii mesajlaşılan kadınlar var. onca farklı hesap varken olmama ihtimali zaten yok. Tam mesajlaşırken sürekli kesiliyor konuşmalar çünkü biliyorum başka birilerine cevap veriliyor ya da hesaplar kontrol ediliyor. Ben tek bir şey düşünen biri değilim, aynı anda bir ton şey düşünüyorum, mesaja cevap geldiğinde aslında söylemem gereken şeyden kopmuş oluyorum. Bir gün çileden çıkıyorum. Bunu En yakın arkadaşım yapsa yine aynı şey oluyor. çekip gidiyorum, uzun süre daha bulamıyorlar beni. Hiç laf sokma falan derdim yok bu arada, çok genel bir konudan bahsediyorum. Lütfen kismeler üstüne alınmasın.

Yanimici ben verdiğim kadar değer göremiyor, verdiğim ilginin küçücük bir kısmını geri alamıyorum. ilgi ve sevgiyi özlerken buluyorum kendimi. Böyle nasıl boktan bir döneme denk geldiysem en sonunda iyice delirip açacağım 98 farklı sosyal medya hesabı, koyacağım fotişleri, civciv hanım merhaba mesajlarına cevap verirken bi yandan döneceğim sevgili adayına, tmm, ok, hmm, aaaa çok iyiiiii diye böyle kısa kısa yanıtlar vereceğim ve sanıyorum anca o zaman eşitlemiş olacagım çoğunluk ile kendiMi. Pofff.

Y o r u l d u m.