bugün

yeni yil gelmesine ragmen hicbir seyin degismemesi

dün gece ortak tarih sayacımızı 1(bir) arttırdık sevgili düş krallığı sakinleri, pek değerli pesimist proleterler. bu tamamen astrolojik safsatalardan oluşmuş düş yaşamınızın yeni sayfasında neler yazacak, ah çok merak ediyorum!
aslına bakarsanız hiçbir halt değişmeyecek , nevrotikliğiniz baki kalacak. kutsal kuzey ışıkları aydınlatırken o sefil, acınası ve korkudan titreyen bedeninizi ren geyikleri sürülerine rastlayıp santa claus'u arayacaksınız okyanusun sonsuzluğunda.
bu skimsonik dünyadaki edilgenliğiniz baki kalacak , tek yapabileceğiniz "eyes wide shut", iki tek at sonra kapa ışığı ve yat. melankoliğe teslim olursunuz ve belki de bilinçaltınızdaki hatunlardan birini çıkartıp kendinizi avutursunuz o transandantal yolculuklarınızla.

off, mutlu olmaya hakkınız var fakir dostlarım , biliyorum... "There's a hole in the world like a great black pit, and it's filled with people who are filled with shit, and the vermin of the world inhabit it, but not for loooong!" ahh değişebiliriz, düzeltebiliriz, yeniden denemek mümkün... ah be canlarım keşke bunlar gerçek olabilseydi. keşke v sadece bir çizgi roman kahramanı olmasaydı. ben bile isterdim bunu gerçekten ,çünkü bu şekilde zengin olmak çok sıkıcı olmaya başlıyor.

ah dibinize dinamit koyup yıksalar haberiniz olmayacak! litosferi altınızdan çekseler ruhunuz bile duymayacak. hala gelmiş de bir şeyleri değiştirebilecek güçte olduğunuzdan bahsediyorsunuz. times , taksim meydanları gibi yerler sizlerin gazını almak için konulmuş gibi oralara. konuşuyor , rahatlıyor , medeniyetin gereğini yerine getiriyor ve evlerinize gidiyorsunuz . gerçekten de muazzam bir güç bu sizinkisi!

upper east side'da ya da notting hill'de yaşamak mı istiyorsunuz hala sizi beyaz perde romantikleri ? minibüsünüze binip buralardan uzaklara gitmek mi istiyorsunuz? çocukken gidemediniz şimdi nasıl gideceksiniz düşünün arkanızda bırakacaklarınızı: evet asla gidemeyeceksiniz. hiçbir yere gidemeyeceksiniz. hiçbir şeyi değiştiremeyeceksiniz. hayatınızın bir değeri olduğunu anlayamayacaksınız, her şey çok hızlı gelişiyor. burada, sahip olduğunuz o tek hayatın içinde kaldınız siz. sadece zaman akıp geçti sizin yanınızdan ve geçerken sizi fark etmedi bile.