bugün

city bus simulator ankara

Tanım: türk oyun yapımcıları tarafından geliştirilen bir mobil uygulama.

Değerli arkadaşlar merhaba,

Tam 9 aydır üzerinde çalışmış olduğumuz birebir Ankara haritalı şehiriçi otobüs simülasyon oyunumuz "City Bus Simulator: Ankara" Google Play Store'da bugün itibariyle yerini aldı. Yerli oyun ve uygulama üreticilerimizin azınlıkta olduğu ve desteklerinize ihtiyaç duyduğu bu dönemde; bizler de bu pastaya bir malzeme ekleyebileceğimizi, herhangi bir yabancı kökenli geliştirici kadar hayalgücümüz ve becerimiz olabileceğini bu oyunda yansıtmaya çalıştık. Hem güzel Ankara'mız detayları ve önemli yapılarıyla oyunumuzun içerisinde yer aldı, hem de dile getirdiğimiz gibi "bu pastada biz de varız!" demiş olduk bir şekilde.

Yılda milyonlarca lira harcayarak kendi reklamını yaptırabilen, kitlesel oyuncu havuzuna çok rahat ulaşabilen büyük oyun firmaları ile maalesef ki yarışma şansımız pek olasılık dahilinde değil. Ne böylesine büyük PR çalışmaları yapabilecek bir ekibimiz, ne de bu reklamların maliyetini üstlenebilecek bir maddi gücümüz maalesef ki yok.

Sağlayabileceğiniz ufak bir destek, oyunumuzu önerebileceğiniz her bir birey, belki de geçer not alabilmemizin en önemli anahtarı olacak.

Lütfen oyunumuzu deneyimleyin, olumlu-olumsuz tüm yorumlarınız bizim için çok ama çok önemli.

Destekleriniz ve anlayışınız için şimdiden sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Oyunumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://play.google.com/s...es.CityBusSimulatorAnkara

Edit: değerli arkadaşlar sürüm problemimiz ilk güncelleme ile giderilecektir. Oyun beta aşamasında olduğundan eksikliklerimiz var, ama hepsi giderilecek. Değerlendirmeleriniz için çok çok teşekkür ederiz.