bugün

letgo

bütün dünyada yaygın bir sistem olmakla beraber bu kadar "ölücüyü" bir arada barındıran tek ülke olabiliriz.

Bir arkadaşım şehir değiştirmeye karar verdi. Satın aldığı ev sıfır ve çamaşır makinesinden klimaya, buzdolabından bulaşık makinesine, hatta ocaktan fırına, davlumbaza kadar her şey olunca burada daha 6 ay önce birlikte satın aldığımız eşyaları letgo üzerinden satışa koydu. Yepyeni eşyalar, eleman doğru dürüstr evde olmadığından hemen hiç kullanılmamış desem yeridir.

6000 liraya aldığı bulaşık makinesine (şimdiki kampanyalı fiyatı 7200) 4000, 5000 liraya aldığı buzdolabını(şimdiki fiyatı 6000) 3500, 6000 liraya aldığı çamaşır makinesini (şimdiki fiyatı 6600) 4000 gibi uygun fiyatlar yazdı. Neyse biz kahveleri içerken ilanlar onaylandı ve mesaj yağmaya başladı.

Biri komple sete ne stersiniz diye sordu, çocuk 10000'e gelin alın uğraşmayayım dedi, adam 3000 olmaz mı dedi...

diğeri yepyeni buzdolabına "ikinci elde böyle oluyor abi" diye 750 teklif etti. Bizimki "olmaz" deyince 1000 son vereyim dedi. 2 saat böyle saçma sapan mesajlar gelince sonra bütün ilanları sildi sinirden. Üşenmedi, mezun olduğumuz fakültenin mezunlar derneğine haber saldı, çomar olmamak kaydıyla nakliyesine dek kendi ödeyip aydın, ilerici öğrenci evlerine hediye etti koltuklarına kadar tüm eşyalarını...

Delirttiler adamı...

ayrıca (bkz: letgo ölücüleri)