bugün

reiki

Geçmiş yıllarda arkadaşın memleketinde şans eseri bir medyumla görüşmüştüm. 2 ay önce de iş arkadaşımın vücudunda çıkan tıbbın isim koyamadığı bir deri hastalığına şahit oldum. kızcağız sürekli kortizon iğnesi vurdurup duruyor. Sonra kendisi reiki, bioenerji gibi şeyler araştırırken benimde aklıma geldi o kişi hemen aradım ofisini de istanbul'a taşımış iyi dedik pandemi falan ama gezmiş oluruz gittik yanına tabi uzun süre olduğundan dolayı hatırlamayacağını düşünüyordum hemen hatırladı beni.
Arkadaşa 7 seanslık işin var dedi iyi dedik denemekten ne olucak ki değilmi ben tabi sürekli arkadaşımla gidemedim yancısı olarak o bazen tekte gittiği oldu. Sonra ben kısa süreliğine diğer şubeye geçince görüşmemiz de biraz kısıtlandı o süre zarfında kız iyi gelişmeler gördüğünü söylüyordu ben tabi gözümle görmeyince inanmakta istemedim ne de olsa tıp bile teşhis koyamamış belki küçülür ama tekrar çıkar diyordum ki seans bitimine yakın ben eski şubeye geçince gözlerimle şahit oldum.
Şöyle tarif edeyim kızın suratında, sırtında, göğüs arasında ve bacaklarında çıkıyordu bu nalet şey ve yara gibi birşeydi çok dokununca kanıyordu gidilmedik doktor da cildiyecide bırakılmamış yani.
Ekim ayında gitmiştik şuan Şubata girmek üzereyiz kızda şuan sivilce bile yok inanılmaz birşey arkadaşlar.
Ben reikinin veya buna benzer şeylerin işe yaradığına gözlerimle şahit oldum fakat çok fazla ortada böyle tipler var hangisi gerçekten yapıyor mu bilinmiyor o yüzden her reiki yapıyorum diyene de inanmamak gerekiyor açıkcası. Benim yaşadığım olaydı bu ve reikiye daha da farklı bakmama sebep oldu.
Edit: Özelden soranlar oluyor buraya editleyip mesajlardan kurtulmak istediğim için yazıyorum gittiğimiz kişinin adı Umut Pak olarak geçiyor. Google'a yazınca zaten çıkıyor ben onu sadece bir medyum sanıyordum meğer reiki ve bioenerji de yapıyormuş. Demekki tıp herşeyin çözümü değilmiş ona kanaat getirdim.