bugün

ciddi ciddi bakire olmayan hatunla evlenmek

yıllardır bunlar zamanla değişecek, insanlar farklı bir anlama biçimine evrilecekler falan diye umutlanıyorum sonra geliyorum burada yarak kürek şeyler yazılmış. bakire olmayanla evleneni gavatlıkla suçlayanlar, bakire isteyenleri yetersizlikle suçlayanlar ve pek tabii bakire olmayan bir kadını "kucaktan kucağa gezmekle" suçlayanlar... ortalık o kadar karışık ve saçma ki insan ne diyeceğini şaşırıyor.
öncelikle hatun nedir amk maganda mısınız? sonralıkla size ne amk yatağa beraber mi gireceksiniz? son olarak yine size ne amk sizi mi sikiyorlar?
bunların gözünde kadın aşık da olmuş olsa, bir kişiyle birlikte olmuş da olsa, hatta belki nişanlıyken nişanlısıyla sevişmiş olsa orospudur, patlaktır, kucaktan kucağa gezmiştir. ama yine en sevdikleri kadınlar alexis texas'tır, bi de beyaz tenli güzel bi kadın vardı adı aklıma gelmedi şimdi, onlardır. onlar gelse evlerinin kadını, çocuklarının anası yapacaklardır, baş tacı edeceklerdir. değişiktir bu erkekler, kendinden olanı cezalandırmaya bayılırlar ama rus kadın gelse dünyayı önüne sererler. kendi kız arkadaşı patlak (!) çıksa dünyası başına yıkılır ama her gece pornoculara "çakmanın" hayalini kurar. kendisine sorarsanız evlenmeden önce gençliğini yaşamalı, her şeyin tadına bakmalıdır.

ya arkadaşlar biliyorum eksi alıp trol olmak için yazıyorsunuz, ben de can sıkıntısından yazdım işte bir şeyler. yoksa aklın sik olup da kafaya sokulmayacağını ben de biliyorum. kusura bakmayın buraya kadar okuduysanız. hadi siktirin gidin uyuyun şimdi, iyi geceler.