bugün

kadına şiddet abartılıyor

"ama kadınlarında eş sevgili seçiminde problem olduğunu düşünüyorum."
ben bu başlık altında bunu da ele almak istiyorum. bakınız,gerçekten psikopatlardan manyaklardan hoşlanan değişik fantezilerin peşinde koşan kadınlar aramızda olabilir,Ümitcan Uygun denen şerefsizle hala sexting yapabilen şahsiyetsizler gibi mesela. (dm kutusu ifşa edildi geçenlerde)
ama birçok kadın böyle değil,normal bir durum da değildir zaten katilin sapığın bilmem hangi çeşit manyağın peşinde koşmak. bizler hayatımıza aldığımız erkeklerin ileride nasıl insanlara(!) dönüşebileceğini bilemiyoruz,tahmin edemiyoruz. kimse de edemez. siz de edemezsiniz. çünkü insanlar sahtekar,kahpe,ikiyüzlü ve güvenilmez olabiliyorlar. ne kadar iyi tanıdığınızı düşünürseniz düşünün,sizi elde edebilmek için uzunca bir süre farklı rollere bürünüp çıkarlarına ters düşen durumlarda ne -afedersiniz- bok oldukları çıkıyor ortaya işte. sonu da böyle oluyor maalesef ki. korkunç ve dehşet verici olaylar dizisi.

"bakın kadınların kendini savunması kendilerinden başlar böyle tiplerden u zak du ra cak si nız."
keşke. keşke herkes uzak durabilse. ama görmeden,bilmeden,tanışmadan önce kimse uzak durup duramayacağını kestiremiyor. sonra da iş işten geçmiş oluyor. sözüm o ki herkes bile isteye atlamıyor böyle erkeklerin kollarına. kolay kolay da hiçbir kadının böyle bir tuzağa düşmek isteyeceğini zannetmiyorum. bakın bugün melek olan kadın bir akademisyendi,eğitimli bir bireydi. böyle bir kadın bile düşebiliyor bu tuzağa.