bugün

beitar jerusalem

malumu ilam makamındaki ikametinden memnun yazar.

yazarın kendi kaleminden:

#4424991
"amerika israil'i tabiiki korur, defalarca söylediğim gibi, şuanda o kapitalist şirketleri kurtaran paraları, iki yahudinin işlettiği merkez bankası sağlıyor,abd'nin merkez bankasına olan borcu tartışlamayacağı gibi,bugüne kadar başkan olmuş pekçok kişi,yahudilerin derneklerinin en önemli üyelerindendi,hala da daha temsilciler meclisi ve senatoda çook etkili yahudiler var.para akışını sağladıklarını zaten biliyoruz. neticede, israil tarafından olmasa bile,abd, zengin yahudiler tarafından ablukaya alınmış bir ülkedir ve çıkarları ortak hareket eder."

abd'nin orospu çocuğu olduğunu dünya biliyor. ayyuka çıktı, inmek bilmiyor. demek ki abd yahudiler tarafından idare edilen koca bir şirket; kararlarını ve stratejilerini yahudiler belirliyor. o halde filistin davasında dilemma yaşamak da neyin nesidir diye sorasımın geldiği yazar oldu kendileri bir anda.

formülleyelim:
abd orospu çocuğu > abd temelde yahudi yönetiminde + abd'nin icraatlarından biri de israil'i korumak + bir orospu çocuğu korurken ne yapar = filistin'den nasıl yaptığı malumunuz.

yahu işte yazmak böyle bir şey; savunayım, haklı çıkarayım hatta biraz da övüneyim derken rezil rüsva da edebiliyor insanı. konuya cuk oturan bir deyiş vardır: merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler.