bugün

kürt

Sürekli mağdur edebiyatı yapan, aptal cihangir solcularını yanına çeken, ülkemizin en büyük kamburlarından biri olan topluluk.

Mağduriyet mekanizmaları söyle işler:

Gört: türkleri katledem, her yerde biji serok apo diyem, her türlü suça bulaşam, kıçımdan tarih sallayam, dinciliği anadoluya yayam, aşiret kültürümü büyükşehirlere bile taşıyam, ensest, berdel, kan davası yapam, pkk'yı da türklerin gözünün içine baka baka savunam, kaçak elektrik kullanıp batıdaki türklere kitleyem, 10 çocuk yapıp devlete yük olam, doğuyu sahiplenem ama batıyı da istila edem, doğuya gelen türkleri öldürem, tehdit edem ama türkler bana bir şey demeye cürret bile edemesin. Derlerse de cihangir medyasını yanıma alırım, enayileri de yanıma alırım. Türkler bizi hep sevsin.

Türkler yani biz gibiler: oldu canım. Zıkkımın kökü de var ister misin? Tamam, türklerle yaşamak istemiyorsanız, doğuda yaşayın, batıdakileri de doğuya aktarırız. Araya da sınırı çekeriz. Siz de Türk föşizmine daha fazla maruz kalmazsınız.

Gört: olmaaaz lo. istanbul'u da ankara'yı da antalya'yı da Mersin'i de Hatay'ı da istirem. Doğu da bizim batı da bizim lo.

Türk: işte bu olmaz.

Gört: foşist türkolaaar.

Bunların mağduriyetleri asla bitmez, bitmeez.