bugün

yilbasi kutlamalarina anlam verememek

"lanet olsun bu fiziğe, atom mühendisliğine!" dediğim anlar haricinde şu hayatın saçma akışının sahip olduğu anlam ile ilgilenmem. birileri sürekli bir yere gidiyordur, birileri sürekli sürüdeki koyunlara "daha fazlasını iste, daha çok tüket" diyordur ve yine birileri derme çatma kulübesinde kumandası bantlanmış televizyonunun düğmelerini kullanarak asla sahip olamayacağı hayatları röntgenliyordur. bunlar, üzerinde düşünülmeyecek kadar normal olaylar benim için.

yılbaşı dediğimiz saçmalığa ise tepkisiz kalamıyorum. takvimden kaynaklanan skimsonik bir güne asla hak etmediği bir anlam yüklemeyi kabul edemiyorum. şu hayattaki en kötü şey, birini aslında olmadığı kadar önemli biri olduğuna inandırmaktır . biz de bu 31 aralık'a çok başka davranıyor asla hak etmediği bir değer veriyoruz.

noel'in saçmalığına değinmek istemiyorum . pagan kardeşlerimiz beni anlayacaktır. ayrıca bu yaptığınız tam bir saçmalık. adem'in günahı yüzünden hepimiz günahkar doğduk, isa bizlerin günahları için öldü...oh my jesus...hangi kafa ile bakıyorsunuz dünyaya benim mel gibson karizmasında ve yine mel gibson yobazlığı ve fundemantalist cahilliğini aynı bünyede toplamış canlarım? isa mesih geri geldiğinde sizin gibi apokaliptik cahillere, "we can change" deyip de değişemeyen günahkarlara ancak güler lan!

neyse geçin noel'i de gelin yılbaşına. yılbaşında eğlenmek nedir lan? oturun evinizde victoria's secret izleyin, yok yere küresel bellekte yer ediyorsunuz: sapık türkler diye. yok "alkoliklerdi" , yok "onlar da istedi"...bırakın lan bu sapıklık örtbas hareketlerini!amacınıza hiçbir anlam veremiyorum. bir çeşit düş görmek istiyorsunuz. uyandığınızda-ayıldığınızda hepsi gitmiş olacak ve siz hansel ile gratel çakmaları o şekerden evi yediğinizle kalacaksınız. bir skim olmayacak ertesi gün. yine sıradan , sefil, fakir, önemsiz insanlar olacaksınız. en büyük hastalık nevroz canlarım. en büyük ilüzyon da sizin uydurduğunuz o saçma bahaneler. hayatınıza anlam yükleme çabalarınız, nature- mort'tan kurtulmak için debelenmeleriniz nafile. sizin için üzülüyorum canlarım.