bugün

samsung galaxy s10 plus

Öncelikle sözlüğe fakir yakıştırması yapanlar var ama şunu belirteyim fiyatlar çok pahalı gerçekten ve taksit imkanı da yok.
3500 civarı biriktirdiğim para ve sattığım ipad mini ve telefonumdan kalanı ekleyip 2. El almış biri olarak telefon hakkında yorum yapmak istiyorum.

Ekran kamera ses zaten kusursuz. Kamera derinlik ve arka plan bulanıklaştırma konusunda p30 pro ile eşit diyebilirim. Arayüzü oldukça hızlı hatta her alanda android rakiplerinden ve iphone xs serisinden ezici sekilde üstün. 11 serisi ile yarışır. Pil 1 günü çıkarıyor hatta 1.5 neredeyse. Genelde 1 gün. Oyun denemedim ama işinizi görecektir bence,oyun isteyen snapdragon cihaz alsın asla kasmaz optimizasyonda daha iyi. Hatta bazı durumlarda 730g 9820 den iyi oynatırsa şaşırmayın derim ama güzel yine de. Yıllarca Amiral gemisi cihaz isteyen ben, iphone almak yerine bu cihazı seçtim. Isınma var mı derseniz pek yok. Hafif miktarda olabiliyor arada, yük binince normal bence. S6 daki ısınmayla alakası yok hani o konuda rahat olun, baya serin.

En düşük çözünürlükte ekran ayarlarsanız batarya ömrü 2016 j7 nin 13 saatlik ekran süresiyle yarışır bu arada.

Sim kart çekmeme durumu yaşamadım ama Turkcell haricine pek güvenmem.

Eğer sarj olmama nem algılandı sorunu yaşarsanız çözümü var , arka plandaki nem sensörü hizmetini geçici süreyle kapatmak.