bugün

carlos boozer

cavs'e attığı kazık açıklanmamış hiç, anlatayım..

2003-2004 sezonunda, aslen bir ikinci sıra seçimi olan carlos boozer inanılmaz bir patlama yaşamış, ve muazzam gücünü kullanarak boy dezavantajını kapamış, adeta bir pota altı canavarı haline gelmiştir.. kontratının son (ve opsiyonlu) senesine girdiği için, cleveland boardu da demiştir ki: ''senin şu son senelik opsiyonu kullanmayalım, sana 6 yıllık 50 küsür milyon dolarlık güzel bir kontrat yapalım..'' boozer da ''ok..'' demiştir.. yani cleveland, 650.ooo papel vererek boozer'ı bir sene daha tutabilirdi kadrosunda, ama onlar bu iyi performansı ödüllendirmek için bunu bilinçli olarak kullanmayıp, yepyeni, gıcır gıcır 6 senelik bir kontrat vereceklerdi..

carlos ise serbest olur olmaz da verdiği sözü siktirip edip, 6 yıllığına 68 milyon dolara memo ile takım arkadaşı olmuştur..

şimdi şöyle bir şey söylemeliyim, cleveland her ne kadar mağdur gibi gözükse de, aslında onlar da hinlik peşindeydi.. bir sene sonra kontratı bitecek ve muhtemelen herkesin ilgisini çekecek boozer'ı, değerinden az bir kontratla 6 sene bağlamaya çalıştılar, ama boozer tilki çıktı..