bugün

halil sezai

bu insani savunanlar, hakli bulanlar, nasil tahrik ettigini bilmiyoruz diyenler ve isi siyasete kemalizme dokenler.... hepinize diyorum..

bundan yaklasik bir ay evvel bursada 16 yasinda bir cocuk sevgilisinin koluna dokundugu yahut taciz ettigi gerekcesiyle 57 yasindaki adami kurusiki tabancanin kabzasiyla beyin kanamasi gecirterek oldurdu. bunu yine burda konustuk..

evet hukuk sistemimiz boktan. evet insanlarimizin da cogu boktan. evet karaktersiz cok bu memlekette. evet bende kavga ettim ve birilerini dovdum. evet bende dayak yedim.

benim yaptigim ve olmasina da goz yumacagim tek siddet eylemi kendini savunmak icin olandir. video da adam kendini savunamiyor. karsisinda 3 kisi zebellak gibi dikiliyor ve adam korkuyor kardesim. bunu nasil gormuyorsunuz. buna ragmen adama vurmaya devam ediyor.

eger hakli bir sebebin varsa bir sekilde o hakkini alabilirsin. ister polis ister mahkeme istersen guzel dille. o hak ortada kalmaz. kalmamalida.

lakin su siddeti oven ici kaynayan genclere ve ne dusunecegini bile bilmeyen populizm kurbani arkadaslara da ogretmek gerekir ki ayni durumda karsinizda sizin karsilik vermeye korktugunuz birisi sizin 67 senelik hayatinizi umursamadan tecrubelerinizi deneyimlerinizi sayginliginizi pic ederek sizi rezil ediyor ve bunu devam ettiriyorsa siddet sizin icin bile bir cozum degildir..

ne kadar hakli olursa olsun tartistigi ya da sinirlendigi konuda cozmenin her zaman bir yolu vardir..

son olarak cevap verecek arkadaslar icin bir kere daha soyluyorum. evet adalet sistemimiz boktan bunu biliyorum... saygilarimla