bugün

pedofili denince akla ilk gelen din

"pedofilinin yaygın olduğu bir tane islam ülkesi söyle desem" diye komik bir savunma yapan yazarlarla dolu başlık.

Olay pedofilinin islam ülkelerinde yaygın olup olmaması değil. Olay islamiyet'in buna izin verip vermemesi.

O yüzden islam ülkesinde yaygın değil diyerek komik olmayın.

Sabit bir ideolojiyi çağa uydurmaya çalışanlar her zaman komik duruma düşerler. Toplum ilerledikçe ve dinin emirleri, çağımıza aykırı ve saçma gelmeye başladıkça, dindarlar da "dini çağa uydurmaya" çalışıyorlar. Ayetleri eğip büküyorlar: Ya orada öyle demek istemiyor aslında, yaa hz. ayşe aslında 17 yaşındaydı".

Örneğin, kadını dövmek toplum tarafından kabul edilemez bulunduktan sonra Nisa 24 suresine çeşit çeşit kılıflar uydurulmaya başlandı: Orada çeviri hatası varmış, dövün derken hafifçe itinmiş.

Aynı şekilde çocuk evlilikleri de böyle: Koskoca Hadis var, Ayşe, 6 yaşında evlendim diyor. Bütün halifeler 8-9 yaşında kızlarla evlenmiş. Örneğin Ömer, Ümmü Gülsüm'le evlendiğinde kız 11, Ömer 57 yaşında. 1400 senedir islam ülkelerinde 7-8 yaşında kızlarla evlilik serbest. Kuran'da "adet görmemiş kızlarınızı şöyle evlendirin" diye ayet var. Osmanlı'da 1917'de evlilik yaşı 12'ye çıkarıldığı zaman şeriatçiler ortalığı dağıtmıştı ve 1,5 sene sonra tekrar bu sınır kaldırıldı. Bugün bile islamcılar TV'lere çıkıp bas bas 12 yaşında kızla 60 yaşında adam evlenebilir diyor. islam ülkelerinde hala çocuklarla evlenen yüz binlerce insan var.

Hala diyor ki dinen çocukla evlilik yasaktır. E toplum artık bu tür bir ilişkiyi kabullenmiyor. Dese ki dinimiz buna izin veriyor, o zaman dini gözden düşecek. Olay bundan ibaret.

Herkes neyin ne olduğunu biliyor, siz rahat olun.