bugün

öğretmenlerin 6 aydır yatarak maaş alması

Bir ara müdür yardımcısıydim. Saat 14 'de bir öğretmen Arkadaş geldi. Sınıfından bir öğrenci bayağı rahatsızlanmışti. Hemen annesini aradım telefondaki kadın şuh bir kahkaha atti beni erkek arkadaşı sanmisti. Ben kızının müdür muavini olduğumu
Kızının rahatsız olduğunu hastaneye gitmesi gerektiğini söyledim. Gelemeyeceğini yoğun olduğunu söyledi. 112 telefon ettim yanında rehber öğretmeni gitti. Akşam
Rehber öğretmeni çocuğu eve teslim etmiş.
Aradan 2 hafta geçti. Derste telefon kullanmaktan bahsettiğim hasta çocuğun iki telefonu bana geldi birisi kendinin birisi arkadaşınınmis.
Biz okul olarak derste ders dinlemeyen talefonla oynayanların telefonlarına el koyuyor bir hafta vermiyorduk.
Akşam okul kapanırken çocuğun annesi koşarak geldi. El koyuğumuz telefonları hemen vermemi yoksa şikayet edeceğini söyledi.
Ben de hayatı umurunda olmayan çocuğun telefonu da umurunda olmasın kime şikayet edersen et! Çocuğuna bir telefon almakla annelik yaptığını mı zannediyorsun? Dedim.
Tehditlerine devam ederek çekti gitti.
Çocuklar evlerinizde rahatsızlığınız... siz evinizde iki çocukla baş edemiyorsunuz öğretmenler sınıfta 40 öğrencinin kahrini çekiyor.
Öğretmenlik sadece sınafa girmek ile bitmiyor. En az o kadar da eve iş götürüyor. Öğretmen dışında eve iş götüren kim var?