bugün

lebron james

siktimin balonu play-off konferans finalinin son çeyreğinde 0-3 fg ile 0 sayı atmış. bunun evrensel fanları da hala maç içinde yaptığı iki bloğu ''lıbraağn sen insan mısaan'' diye şişiriyor.

diyolar ki kuzmayla rondo bok gibiydi bu kadar süre alması hataydı vs vs. sonra kalkıp lebrona goat len amq deyip mj ile kobe ile winnerlarla kıyasa giriyorlar. kardeşim yüzsüzsünüz anladık da cahilin yüzsüzü de hiç çekilmiyor be.

vuramamış mı lebron abiniz 30 santim sikini masaya da kullanamamış mı top? nası superstar bu aq? sorumluluk almaktan kaçıyor. koca çeyrekte 3 top deneyen adama goat mı denir aq lan ahahahaha.

hadi onu geçtim. bunu ilk kez de yapmıyor. daha önce boston ve dallas finallerinde de son çeyreklerde 9 sayının altında kaldı. bu üçüncü oluyor.

tarihin en büyük loserını şişirip marka anlaşmalarıyla goat diye size satmlarına izin vermeyin aq. 21 yaşındaki doncic neler yaptı iki hafta önce. 3 hafta önce lillard neler yaptı. jamal murray şapkadan tavşan çıkardı geçen hafta tavşan. donovan mitchell back-to-back rekorlar kırdı.

lbj kritik 12 dkika boyunca 0 sayı. ahahahahahah.

siktirin gidin abicim. geçen sene jr smith suçladınız, bu sene de rondo suçlayın. loserların en büyük özelliğidir bu bahane uydurma kabiliyetleri.

ahahahah goat len amq ajhahahaha