bugün

sözlük yazarlarının başarıları

Spesifik bir başarım olmadı hiç bir zaman fakat bir başarı hikayesi sayılabilecek çalışma hayatım oldu. Eğitim hayatı boyunca sıradan tembel sayılabilecek bir öğrenci iken ve beni gören bilen kişilerin beklentilerinin düşük olduğu bir hayattan çalışma hayatına geçtim ve ilk deneyimim bundan yaklaşık 10 yıl önce idi. Yine sıradan homeoffice bir şirkette sıradan bir personel olarak başlamıştım fakat ne olduysa o dönemler başarılarım adım adım gelmeye başladı yaptığım işler beğenildi , sorumluluklarım arttı öz güvenim yerine geldi ve güzel teklifler ile güzel işlerin içerisine dahil oldum.

Şimdi o koca koca plazaların içerisinde acaba kimler çalışıyor dediğim yerlerin içinde toplantılara girip sunumlar yapıyorum her türden yerli-yabancı insanlarla karşılaşıyorum ve hepsinin eğitim geçmişleri benden çok daha iyi biliyorum. Beni buraya ne getirdi bende bilmiyorum nasip kısmet şans ne denirse artık.

Peki bu yaşantıdan mutlu muyum değilim.. bakınız vaktimi hala sözlüklerde haytalık yaparak geçirip her beyaz yakalının ütopyası olan toprak işine girmeyi düşünüyorum.