bugün

fc barcelona

dünyanın en rezil, en ırkçı takımlarından biridir.. uefa tarafından her türlü turnuvalarda kollanmaktadır..

bunun en bariz örneğiyse 2009 yılında ingiltere'de oynanan chelsea eşleşmesinde chelsea'nin 4 net penaltısının verilmemesi sonucu bu ırkçı katalan şerefsizlerin şampiyonlar ligi'nde finale çıkarılmasıdır.

altın top ödüllerinde dönen dolapları anlatmaya gerek yok sanırım, 2010 yılında wesley sneijder'in alması gereken ödülü, 2012 yılında ronaldo'nun kazanması gereken ödülü, geçen yıl yani 6 ay önce liverpool'dan bir oyuncunun kazanması gereken ödülü hepimizin bildiği gibi şampiyonlar ligi'nde sırasıyla roma'dan atletico'dan juve'den liverpool'dan 3'er 4'er gol yiyerek elenen balon takım katalonyanın balon oyuncusu messi'ye verilmesidir..

adamlar cristiano ronaldo'nun, jose mourinho'nun yani real madrid'in katalonya egemenliğine bitirip son vermesini o kadar içerlemişler ki, sonrasında real madrid'in 3 yıl üst üste şampiyonlar ligi'ni kazanması ve ronaldo'nun avrupa şampiyonluğu dahil milli takımıyla 2 kupa kazandıktan sonra bile geçen yıl - sırf ronaldo messiyi geçmesin diye - altın top ödülünü luka modric'e verdiler..

başta da belirttiğim gibi dünyanın en rezil, ırkçı spor kulüplerinden biridir, o kadar rezil bir takımdır ki şampiyonlar ligi'nde 5 yıldır sürekli küsküyü yemektedir..