bugün

rus kızları

başlık ağır cehalet dolu. muhabbet etmeyi bilmez diyen var, türk erkeğini ne yapsın diyen var, türkün ilgisinden sıkılmış diyen var, o kadar güzel değil diyen var.

memlekette bir çocuğa öğretilmesi gereken tek şey bilmiyorsan konuşma olmalı. herkes her şeyi bildiğini sanıyor lan. ahahaha. bir de kesin konuşmaları yok mu? sanki gerçekten öyleymiş gibi. hayatında belki 1 tane rus tanıdı, oradan tümevarım yapıyor haspam. sağdan soldan duyduklarıyla kendince bir fikir oluşturmuş, doğru gibi iteliyor sözlükte.

rusla ettiğiniz muhabbetin derinliğini kaç türk kadınıyla yakalayabilirsiniz çok merak ediyorum.

güzel değil dediğiniz rus kadınlarının yaklaşık %10'una tekabül ediyor. kalan %90'ı müthiş bakımlı. o kadar bakımlı ki çirkini bile harika görünüyor gözünüze. en basitinden at gibi kardeşim kadın. 160 lık türk kadını onun yanında oyuncak bebek gibi kalıyor. yan yana yürürken gerçekten bir kadınlaymış gibi hissedebiliyorsun. oyuncak bebek taşır gibi değil.

her şeyden önce türk erkeğiyle rus kadını arasında ince bir kimya vardır dostlar. yani sen ne kadar sıfatsız, tipsiz olursan ol, git rusya'ya; türkiye'de asla yanına yaklayamayacağın bir kadınla ilişki yaşayabilirsin. zira onlar senin görselliğini kişiliğinin bir adım gerisine koyuyorlar. ha yakışıklı mısın? hoşuna mı gittin kızın? evet o zaman çok daha kolay senin için. ama için bomboş bir herifsen seni iki günde postalamayı bilir. sürekli kitap okuyan bir milletten bahsediyoruz. sürekli öğrenmeye çalışan, sürekli paylaşan bir milletten. dolayısıyla senin kafanın içi boşsa çok fazla beklentin olmamalı. onun dışında sadece türk olduğun için bile bir adım öndesin.

cahiller ölsün.