bugün

şafak salda

geçen yine denk geldi dedim bi bakayım ne durumda. beyefendi almanyada yaşayıp türkiyeye abidik gubidik, eleştiri bile denilemeyecek birşeyler söylüyor, saçmalıyor demek istemiyorum ancak kafasının anladığı şekliyle işte gevezelik ediyor.

mevzuyu çekti çevirdi kendine getirdi, beni rahat bırakın diyor, az ötede oynayın diyor. niye kardeş? sen orada oturup sallıyorsun, ülkenin iyi taraflarını almaya çalışıyorsun, kendinde söz hakkı buluyorsun eleştirmek için, bizim hiç mi sana söyleyecek lafımız yok? şafak efendi, kusura bakma ama cığızlık diyoruz biz buna.

ha bu arada bomboşluğun her videoda daha belirginleşiyor. kendini savunmaya çalıştıkça aslında o şiir, türkü, duymak istenilen duygu sömürüsü laflar bi işe yaramıyor. tabi kitlen seviyordur bunlar, tribüne oynamaya devam. ha kitlenin çok farklı olduğunu düşünme canım, son derece bayağı ve sıradansınız.

şimdi bu kadar salladım biraz da gönlünü alayım. göç hikayeleri konsepti güzel ve faydalı. o insanların sesi olman, içerik üretmen takdire şayan.