bugün

uludağ sözlüğün bitme nedenleri

uludağ sözlüğün bitme sebebi mi? ulusözlüğün yarışamadığı ekşi sözlük bile okey dönüyorken bu neyin tartışmasını hortlatmak? arkadaşlar, sözlük sahipleri bilgilerinizi satıyor ve bu sadece sözlükte olmuyor, her yerde oluyor. bugünün güç sahipleri için en önemli şey bilgi sahibi olup insanları kontrol altına almak. sözlüğe gelince de,

kasıtlı olarak trol hesaplar tutuyorlar ve bu trol hesaplar hem sizin bilinçaltınızı oyalıyor hem de sizi ölçüyor. ne demek istiyorum;

bir adam atatürk ile ilgili bir paylaşım yapıyor ve bu adam görünürde atatürk sevdalısı görülüyor ancak siz bu adamın paylaştıklarını beğendiğiniz de sizin bilgilerinizi de sistem alıyor ve bir ölçüm yapıyor. ne kadar atatürkçü insan var, diye. ne kadar ak parti düşmanı var? ne kadar chp düşmanı var? ne kadar vatansever entryler giriliyor? ne kadar terörsevici entryler giriliyor? bunların hepsi tutuluyor ve ilgili şirketlere satılıyor. velhasıl siz burada entrylerinizle vatanı kurtardığınızı zannederken onlar ise sizin neler yemek isteyeceğinizi hangi partiye oy vereceğinizi hangi diziyi filmi izleyeceğinizi belirliyor.

uludağsözlük, diğer sözlükler, twitter ınstagram aklınıza gelen her türlü sosyal medya kuruluşu hepsi bu insanların ölçüm yerleri.

velhasıl kelam, ulusözlük veya başka bir sözlük artık özgünce fikrimizi mukabele edebileceğimiz bir yer değil ki zaten o fikirler bizim fikirlerimizde değil.

d: 23.55 te gönderdiğim bu entryimi silip 00.00 da tekrardan yazdım.