bugün

diyanet kapatılsın

büyük ihtimalle ebeveynleri aşırı aydın olduğu için bu aydınlığın ışığından gözleri kör olarak yanlışlıkla akraba evliliği sonucu doğan yazarların da olduğu başlık.

"Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından kurulan Diyanet işleri Başkanlığı’nın görevi, kuruluş kanunu olan 429 sayılı Kanun’da “islam dininin itikat ve ibadet alanıyla ilgili işleri yürütmek ve dini kurumları idare etmek” şeklinde ifade edilmiştir."

"Ulan mezhebi faşizm güden o çirkin yüzlerine Atatürkçülük maskesini sımsıkı takanlar, Diyanet'i kuran insan benim Ulu Önder Atam ulan..." deme isteği uyandırıyor bu söylem insana.

"Size mi kaldı neyin nerede nasıl kapatılacağı? Kim olduğunuz, ne olduğunuz beni zerre ilgilendirmiyor, ben ateistim. Ama ataları Şahkulu, Celali, Koçgiri isyanlarına katılmış ve dindar kesimin vatansever evlatları tarafından atalarının yaptığı bu isyanlar bastırıldığı için, insanları böyle galeyana getirmekte kimlere yakışırdı tahmin edin. Utanmazlar." gibi sözler bile sarf edilebilir.

Bu düşünceyi savunan insanların kim olduklarını siz tahmin edin artık... Ayrıca ankara Barolar konusu da yazıyor burada.

(bkz: yargıda alevi tahakkümü/#43248185)