bugün

8 mart 2020 sivasspor galatasaray maçı

maç 2-1 iken feghouli girdiği pozisyonu gol yapmalıydı, falcao'ya attırmak istedi, değerlendiremedik..

radamel falcao'muz formda, feghouli formda, donk'umuz formda, genel olarak iyiyiz, daha iyi olacağız, maçın ilk yarısında çok iyi oynadık..

sivasspor'un penaltısına gelince dışarı düşüyor, çok hafif temas var, penaltı verilebilir mi bilmiyorum erman hoca ne diycek bi dinlemek lazım..

ha bu pozisyon penaltıysa az çok her temasa penaltı verilmeli o zaman..

temasın olup olmadığı tartışılması gereken pozisyonda var devreye girerken, onyekuru'yu düşürdüklerinde nedense girmiyor..

saracchi ile emre kılınç denen orospu çocuğunun pozisyonunda orospu çocuğuna neden orospu çocuğu dendiğini anlamanız için yüzündeki kine, şerefsizliğe bakmanız yeterli, spor yapıyorsun lan öküz, bu kin bu nefret nerden geliyor, ha çok yazdılar çizdiler galatasaray anlaşmış falan diye, onlar da senin gibi orospu olan basının yalan haberleri..

orospu çocukları, şerefsizler, karaktersiz köpekler florya'dan içeriye giremez.. senin gibilerine yakışan kulüp, kulüpler belli..

neyse,

ipler bizim elimizde, kalan maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyon cimbom yazdıracağız kimse merak etmesin.. *

şikeciler, tinerciler bizim rakibimiz değil * bunu biliyorsunuz dimi ? ha diğer hükümet destekli kuş türünü destekliyorsanız, galatasaray ile yarışta ne hale geldiğini geçen yıldan görüp ibret almış olmanız lazımdı *

biz yine uyaralım da * şampiyon galatasaray olunca sağda solda mala bağlamayın yine aq rezilleri *

mekanın sahibi imparator fatih terim *

babanız galatasaray *