bugün

27 şubat 2020 idlib te türk üssüne saldırı

Öyle günlere doğru gidiyoruz ki az sonra yazacağım son derece basit, kuş kadar aklı olan herkesin düşünebileceği ve dahi de zaten düşünmüş olması gereken sorular sorulamayacak:

istiklal harbini yaptık, halkımız neden yaptığımızı biliyordu. ikinci dünya savaşına girmedik, halkımız neden girmediğimizi biliyordu. Kıbrıs'a çıktık, halkımız neden çıktığımızı biliyordu. Pkk ile mücadele ettik, onun da sebebi herkesin malumu idi.

Uzatmayayım, suriyede ne yaptığmızı, neden yaptığımızı, neyin karşılığında, hangi hesaplar uğruna bunca fedakarlığa katlandığımızı bilen var mı? Türk ordusunun sikik hizb ül tahrir teröristlerinin yanında ne işi var?

Sucukçu muhasebecisi'nin bu ülkeye yaptığı ve daha da yapacağı kötülüklerin sonu gelmeyecek gibi görünüyor. Üstelik de lafa gelince pek vatansever olduğunu söyleyen kıyamet kadar vatandaşın desteğiyle..

Uyanın artık, size doğru düzgün bir açıklama yapmaya tenezzül bile etmeyenlere güvenmeyin.

Bu güne kadar bir bildikleri vardır diye ne dedilerse destek verdiniz. Fetönün önünü açan yetmez ama evet referandumunu mu desem, ihanet sürecini mi desem, diktatörlük sistemi referandumunu mu desem... Sonu hep kötü bitti.

Aranızdaki azgın partizanlara bir diyeceğim yok, lafım gerçekten vatansever olanlara:

Akıllanın artık, yanlış yapıyorsunuz, ülkemize zarar veriyorsunuz...