bugün

27 şubat 2020 idlib te türk üssüne saldırı

Konu ne bilmiyorum. Rusya ile alakalı bir durum var sanırım. Onun haricinde şehit haberleri olduğu söyleniyor, umarım doğru değildir.

Rusların tarzını biliyoruz. Onca zaman savaştı ailelerimiz kendileri ile. Türkiye'de ruslar ile savaşıp yine erkeklerimizi kaybettik. Bizim bunlarla böyle bir sorunumuz var. Ülkemize girerler, savaşırız. Sonra başka ülkeye geliriz, bu sefer geldiğimiz ülkenin köylerini basarlar. Böyle bir döngü olduğu için ben ölmeden yine kendileri ile karşılaşacağımızı düşünerek yaşadım hep.

Ruslar güç gösterisi yapmayı sever. Ekonomisi bir savaş için uygun değilse kendilerine güçsüz bir devlet bulurlar, şöyle bir soykırım yaparlar, geri çekilirler. Bir yerde savaş durumu varsa, savaşın ortasında girer, en artist hareketleri yaparlar. Gerilim yaratmayı severler.

Silahsız ülkeler öncelikli hedefidir. O ülkeye girmek için bir yerlerde bombalı saldırılar yaparlar ve şöyle derler.

2 çeçen vatandaş rusya'da bombalı saldırı düzenledi.

Kendi adamlarının yaptığı saldırı çeçenlerin üstüne yıkılır ve yeni bir saldırı yaparlar. Çeçenistan'a girerler. Ukrayna gerilimi yaratirlar.

Eğer ruslar bir şeyler yaptıysa geçmiş olsun. Türklerin bu saldırıyı yaptığını söylerler, türkleri terörist olarak gösterirler. Medyayı parmağında oynatırlar. Ve sonucunda her şeyi kendileri başlatıp planlı şekilde ilerlerler.

O yüzden türkler akıllı olmalı. Kaynak bekleyin. Her söylenene inanmayın. Ruslara hiç inanmayın. Haberlere yine inanmayın. Bir şeyin içinde rus varsa sakin olmayı bilmek lazım.