kürt

Yüz yıllarca kendi feodal bölgelerinde kıçlarının üstüne oturmuş topluluktur, osmanlı zamanında hiçbir savaşta önemli sayılabilecek bir rol alma ihtimalleri bile yoktur, kurtuluş savaşı döneminde de sonraki cumhuriyet döneminde de türkiyeye sürekli sorun çıkarmış * * * topluluktur. ZAten türkiye içinde nüfusları 1920 lerde toplam 500 000-1 000 000 arası olduğu bilinen bir topluluk ne kadar etkili olabilir? Günümüzde *15 milyon, -yani %25- olmalarının sebebi minimum 9 çocuk sahibi olmalarıdır, oh ne güzel, berlindeki türkler de 38 er tane çocuk yapıp almanya topraklarında hak iddia etsin o zaman.

Aynı zamanda ülke içinde en fakir bölgelerden birinde yaşayıp da ülkenin zengin kısmından ayrılmak isteyecek kadar strateji özürlü olmaları işin ayrı bir boyutudur.

Hala islamın bayraktarlığından söz ediliyor. O bayraktarlığı yapmakla övündüğünüz adamlar kadar sizi satan insan olmuş mu cahil halkım? Ümmetinizi savundunuz da elinize ne geçti? osmanlı cihat yaptı, müslüman kardeşleriniz bizi sırtımızdan vurmadı mı? allah akıl fikir versin