bugün

tutunamayanlar dizisi

7 ocakta başlayacak olan dizi. başrolde doğu demirkol'un varlığını gördüğümde en çok hit almasını istediğim dizidir. Türkiye'de dizi denildiğinde bambaşka bir yeri olan (bkz: leyla ile mecnun) yerini hiçbiri tutamaz sanırım. evet tutamaz. fakat bu dizi de doğu demirkol ve zafer algöz başrolde, dizinin popülerliğini bir tık yukarı çıkartıyor. Aşk meşk dizilerinden bulanan insanlar, başka türlü diziler yayımlanmaması... bence insanların iyi düşüncelerini bile kötümser hale getirdiler. tamam bazı diziler iyi. fakat insanlara sesleniş bakımından çoğu diziyi pek başarılı bulmuyorum.
bir dizi çıkartıyorlar saat akşam 21.00'da başlıyor geceye doğru bitiyor. çok uzun çok. insanların uykusu geliyor be mübarekler. neyse bu dizi 60 dakika olacakmış. içim rahatladı. bir de Kardeş payı dizisinde ki hilmi de oynuyor bu dizide gözünüz aydın. sevdiğim bir karakterdi hilmi, gayet başarılı bulduğum bir oyuncudur.
fragman çıktığı tarihte hemen youtube'den izledim bence gayet başarılı. bu şekilde olursa bayağı bir ses getirecek bu dizi eminim. fragman : https://www.youtube.com/watch?v=I9Bw70B7dwk
Trt bu tür dizi çıkarttı mı ? çıkartmadı mı ? bilemem fakat bu dizi bence 10 numara olacak.
Kadrosunda bulunan isimler: Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Barış Yıldız (Kardeş Payı mafya) ve Hilmi( Şinasi Yurtsever)
trt genel müdürünün twiti ile gördüğüm bir dizidir. sayın sözlük ahalisine duyurmaktan onur duyarım.
bu da ikinci fragman: https://twitter.com/ibrah...tatus/1211293755963269120
canı sıkılan ve yeni dizi arayışında olan kişilere önerimdir.