bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Bir kızı çok sevdim 2018 kasım sonu-aralık başı gördüm onu.
Tanıştım, ınstagramdan takip ettim onu sevgilisi olduğunu bilmiyordum ınstagramında da böyle bir belirti yoktu.
Finaller bitmiş son finalin akşamı fakülteden arkadaşlarla canlı müzik eşliğinde 2 bira içmeye gittim ve gittiğimde aşık olduğum kız sevgilisi ile(sonradan öğrendim ki 2017 aralık-2019 Mayıs’a kadar ilişkisi oldu) aşıklar gibi öpüşüyordu. O anki duygularımı buraya yazıp uzatmak istemem...
Ardından ben onu unutmaya çalıştım, unutamadım hep içimde yaşadı 2019 Haziran ayında tesadüfen hikayesine yazdığım bir konuşma ile başladı konuşmamız baya samimi konuşuyorduk sevgilisi olduğunu ve sevgilinden geçen ay ayında ayrıldığını söyledi.
Haziran 20’den Eylül 10’a kadar konuştuk ve sonra ben buna aşık olduğumu açıkladım kendisi bana benden hoşlanmadığını ve arkadaşı olarak çok sevdiğini söyledi. Ben de ben seni arkadaşım olarak göremem bu bana çok acı verir lütfen beni anla bla bla bla diyerekten konuşmayı bıraktım.
Ekim 7-8 gibi okulda karşılaştık, hafif bir konuşma eşliğinde akşam buluşalım diye ortak söz kestik ve akşam oturduğumuzda ben senden çok hoşlanıyorum dedi. O gün sevgili olduk(zaten tüm yaz konuşup tanımıştık birbirimizi) ve tam 1 ay kasım 11’e kadar sevgili olduk, inanın hiçbir olumsuzluk yaşanmadı inanılmaz keyifli, sevgi dolu ve eğlenceli bir ay geçti. Kasım 11’de bana “seni çook seviyorum ama arkadaş olarak seviyorum seni sevgilim olarak göremiyorum dedi” ben eylüldeki tavrıma geri dönmeye döneceğimi anlayınca lütfen ayrılmayalım sana gerçekten değer veriyorum seni seviyorum gibisinden konuştu ama ben haksızlığa uğradığımı düşünüyordum çünkü ekimde ilk buluşmamızda ben arkadaş olarak yaklaşmaya çalışırken kendisi bana benden hoşlandığını söyledi ve ben yine bildiğimi yaptım ve konuşmayı kestim.

Ve 2.5 hafta önce onu eski sevgilisi ile gördüm. Yani benden ayrıldık 7-8 gün içinde eski sevgili ile barışmış(Belki de benle sevgili iken onla konuşmaya başladı kim bilir.)

Biraz maneviyat biraz maneviyat biraz maneviyat...