bugün

fatih terim

Taktik antenmanla uğraşmadığı artık gözle görünür oldu. Yıllardır diyorduk itiraz ediliyordu. ama ben terimin bu sefer arkasındayım. Yıllarca çok çekti, inadına başarılı oldu. Hak etmediği halde olduğu da oldu, hiç olmayacak yerde oldu da oldu.

Bu sene artık görülüyor ki son olacak. Üzerinde ah da var, belki ahlar çıkıyordur ama senelerdir galatasarayla sevinen üzülen bir taraftar olarak duadan yanayım hocaya. inşallah ocağı görür, ocakta istediğini alır. Ki terimi bilenler bilir. Alacak verecek meselesi de değil bu. Onyekuruymuş, falcaoymuş.. hoca iklimi tutturamadı. Mesele bu. Yoksa ademle de kafaya oynardı.

Görünen o ki ya üstündeki ahhlar çıkacak ya da son bir destan yazacak. Temennim destandan yana ama hoca gelişime çok kapattı kendini. Şenol hoca 10 senedir çok çok daha iyi futbol oynatıyor. Kazanmayı hep bildik ama iyi oynamayı beceremedik. Bu durumun da avrupada karşılığı yok. Hoca da yıprandı, rakipler de geberikken son bir kupa daha alıp öyle gençlere el verdiğini görmek isterim.

Kocadın be terim. Hey gidi.. unutulmazsın.