bugün

sansar salvo

bu arkadaşı yıllardır ara ara incelerim hareketleri, tarzı, ses kullanımı, söz yazarlığı, verdiği röportajlar ve kariyer planlamasında hep bir sagopa kajmer öykünmesi mevcut. şimdi nalaka demeyin, ben sagopa diyim siz silahsız kuvvet anlayın.

verdiği demeçlerde, ben üretken olmak istiyorum, devamlı üretiyorum demesiyle sagopanın 99-2004 arası albüm üstüne ep sonra albüm sonra kuvvet mira projeleri vs çıkarmasına ciddi anlamda bir öykünme mevcut. sagopa da o dönemlerde devamlı proje üstüne proje ile ilgilenirdi. aynı zamanda sagopanın ö dönemki agresifliği, bol küfürlü disslerini al şimdi sansar kimlikli elemana koy. ciddi bir özentilik mevcut.

şimdi bu sansar takma adlı arkadaşa nasihatım, üretken olmak demek kaliteli işler üretmek asla değildir. sen de sagopa değilsin. ki sagopanın da o dönem kaliteli işleri çok olsa da dinlenmez bulunan işleri de vardı.

tanım: tüm kariyeri ve başarısını diss üzerinden yürütmeye çalışan m ve c. başarısız bir wack mc.

edit: dur bir daha diyim o zaman. wack. battle rapten prim yiyen bir wack. sagopa kajmere diss atmasa, eh hadi bu da tutmasa bu arkadaşı kim tanıyacaktı. yatsın kalksın ona dua etsin.