bugün

kardeşini balkondan atan çocuk

Bir anlık gaflet. Annesi içeri ellerini yıkamaya gidiyor o arada olan oluyor. Komşuları kardeşini sevdiğini söylüyorlar..allah sabır versin bilmiyorum çok acı bir durum. Kardeşini öldüren Abisi için daha zor ileriki yaşlarda bu travmayla nasıl yaşar..allah göstermesin kimseye..

--spoiler--
"Kardeşini severdi, nasıl oldu anlamadım"

Aileyi uzun zamandır tanıdığını belirten komşusu Mehmet Sağıroğlu, "Annesi çocuğunu emzirmiş, lavaboya gitmiş. Çıktığında da Çakır'ın elinde battaniyeyi görmüş. 'Çınar üşür oğlum, niye aldın bunu' demiş. Çakır da 'Artık üşümez, nefes almıyor çünkü' demiş. Annesi sonra aşağı bakıyor, çocuğunu görünce feryat figan olmuş. Çakır'ı da, bebeği de ailesini de tanıyorduk. Çakır öyle bir çocuk da değildi aslında. Nasıl bir gaflete düştü bilmiyorum. Sabahtan beri üzüntü içindeyiz. Bizim de 6 aylık bir çocuğumuz var, 'Birlikte büyüyecekler, birlikte oynayacaklar' diyorduk. Kardeşini de seviyordu çocuk, nasıl böyle bir şey oldu? Bilmiyoruz" dedi.

Çınar bebek toprağa verildi

Çınar A.'nın cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Ortaköy izzet Efendi Camisi'ne getirildi. ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına, Çınar bebeğin ailesi ve yakınları katıldı. Çınar A.'nın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

https://www.tv100.com/25-...an-sok-ifade-haber-470889
--spoiler--