bugün

kktcell

Kıytırık paketlere inanılmaz yüksek fiyatlar isteyen firmadır. Şu an sitesine girip bakarsanız 65 liradan aşağı internet+dk+sms paketi bulamazsınız.

internetleri 3g hızındadır, çoğu yerden zor çeker. Bulutlu günlerde kullanılmaz hale gelebilir.

Birkaç yıl önce gençturkcell tarifelerinde kktcell arası sınırsız ücretsiz konuşma vardı, şimdi çoğu pakette 200dk'ya düşürülmüş durumda.

Ailemizle görüşmek istersek yine maksimum 200 dakikalık paket alabiliyoruz türkiye yönünde de geçerli olan.

Lifecell paketlerinde tv+ sembolü de gözükür, sanki ona da ekstra gb verecekler gibi ama aslında vermezler.

Tamamen aynı içerikli iki paketi iki farklı fiyata satma şerefsizliğini de yapmışlardı geçen senelerde. (https://twitter.com/panb3...s/972806646874492930?s=19)

Whatsapp, youtube ve instagram gibi mecralara ayrı gb kotaları verme işlemini daha yeni öğrendiler.

Geçen sene 64 tl'lik kullandığım paket, platinum paketler dışında en pahalılardandı. interneti diğerlerine nazaran bol, dönüştürülebilir bir paket olduğu için tercih etmiştim. Sonra o dönüştürme olayını kaldırdılar.

Kısa bir süre(geçen sene ocak ayı civarları) salla kazan uygulaması başlattılar, sonra onu da kaldırdılar yaklaşık 6 ay içinde. Zaten doğru düzgün bir şey vermiyorlardı, varsa yoksa bip paketleri çıkıyordu.

Turkcell dijital operatör gibi bir uygulamaları var, cep hesabım. Uzunca bir süredir girilmiyor uygulamaya. Bir ara da uygulamadaki fiyatlar internet sitesindekinden daha pahalıydı.

Kısacası, karşılarında başka bir büyük şirket olmadığı için istedikleri kadar sapıtan bir operatör şirkettir. Altyapınız batsın. Bir de 4g'ye geçmeye çalışsanız demek ki annelerimizi üzeceksiniz fiyatınızla. 120 tl altını görmeyiz öyle bir durumda.

Bu ülkeden de, kalitesiz hizmet ve kaliteli sömürü üzerine çalışan tüm firmalarından da nefret ediyorum. Yerel halkı da rahatsız ama ancak sağda solda dedikodusunu yapacak kadar. Kimse bir el atalım, bu niye böyleymiş demiyor.