bugün

eski sevgiliye söylemek istenen şeyler

benimle o kadar vakit geçirip, beni farklı şeylere inandırarak oynadığın o rolden sonra. gerçek düşüncelerini anladığım ilk saniye seni bıraktım, evet. çünkü sadece hoşlantı beğeniyle yaşanan cinsellik bana çok yüzeysel kalır. ben derin şeyler arıyorum. ve senin gibi adamlar bunu zaten hak etmez. fakat ani bir bırakıştan dolayı vicdan azabı duymuş olmalıyım ki, bana gerçekten hislerinin olduğunu söylediğin rüyalar görüyorum. çünkü bana öyle hissettirmiştin. seni yeterince anlamadığım için pişmanlık duyuyormuşum ben de. sen gerçekten dolu doluymuşsun, yalnızca zevk değilmiş derdin. yoğun bir vicdan azabıyla sonlanan rüyalar.

biliyorum ki gerçekte sen hala istediğin yollardasın. sadece o zamanlarda sırf cinsellik derdiyle öyle sevgi dolu sözler, düşünceli hareketler yapmıştın ki, bunlar bende sevgiye karşılık geliyordu, ben buna inanmışım. buna yapılacak hiçbir şey yok. inanmak, hatam değil. gerçeği fark ettiğimde kalbim acıya acıya seni silmek de hatam değil. bunu pişmanlıkla yapmadım, kararlı ve memnundum. ben kendi isteklerime kendi dilimle de sadık kaldım. ama sen değil. hayatıma eklemek istediğim bir düşünce dünyası, bir kişilik değildin. böylece çıktın.

biliyorum ki rüyamdaki gibi düşünce dünyasına sahip bir adama ihtiyacım var. ömür boyu. inancım ve hayallerim ona öyle bağlı ki. onun yerinde seni görmem, bir zamanlar senin öyle olduğuna inandığımdan olabilir. ama inanmayı bırakalı çok oldu. artık git, artık rüyamda görüntün de olmasın. acı çekmiyorum, sadece orası senin 20 tanenin bile dolduramayacağı özel bir yer. sen orada olamazsın.