bugün

türk halkı devrimci suriye mitingini sahiplenmeli

tam olarak "tüm türkiye cumhuriyeti vatandaşları 27 temmuz 2019 tarihinde saraçhanede gerçekleştirilen devrimci ilerici birleştiri suriye mitingini sahiplenmeli ve yakılan ateşi ileriye taşımalıdır" olacaktı ama malum karakter sınırı..

bugün 27 temmuz 2019 ve ülkemiz açısından tarihi bir gün yaşandı. bildiğiniz üzere saraçhane parkında milyonlar tek yürek olup güzel ülkemizdeki muhacir dostlarımızla bir araya gelip adeta bir birlik beraberlik mesajını cümle aleme duyurdu. uzun zamandır görmek istediğimiz görüntüler tüm dünya basınında geniş yer buldu, dosta düşmana gerekli cevaplar verildi.

özellikle son 1 yıldır muhacir kardeşlerimiz üzerinde oynanmak istene kirli bir provokasyon herkesin malumu. savaştan kaçan masum insanlara kucak açan, yüzbinlerce yıldır mazlumun yanında olan devletimiz yine şanına yakışanı yaparak zor durumda olan suriyeli dostlarımıza bu topraklarda kardeşçe yaşama şansı verdi vermesine ama bazı ırkçı gruplar kirli bir propaganda peşindeydi. işte bu şahbaz oyun bugün saraçhane parkında adeta yerle bir edildi milyonlar kardeşlik türküleri söyledi. bu yakılan ateş tüm türkiye tarafından sahiplenilmeli ve hepimizin ümmet kardeşi olduğu unutulmamalı. bizler kendin için istediğini kardeşin için de iste düşüncesiyle yetişen türk gençleri olarak bu bahar ortamını daha da yeşertmeliyiz. biriz diriyiz farklılıklarımızla güçlü bir toplumuz.