bugün

24 27 temmuz 2019 sözlüğe entry girmeme eylemi

arkadaslar.
hevesinizi baltalamak gibi olmasin ama bir s.ke yaramayacaktir.
hatirlar misiniz bilmem, uludag sozluk duzelene kadar yazmama kararı diye bir baslik vardi.
onlarca insan cabaladi durdu.
ilk gunler oldukca basarili da oldu. 2-3 gun sonra nereden ciktigi belli olmayan(!) bot hesaplar bu kampanyayi kotuleyerek olayin icine etti.
kampanyadakilere laf sokan botlar(!) birbirlerini artilayarak debe'de tepelere yerlestirildi. sozluk nezdinde buranin duzelmesini isteyenler itin g.tune sokuldu, sistemli sekilde eksilenerek dünün en kötü entryleri listesine girmeleri sağlandı.
bizler salak degiliz. en azindan ben degilim.
coğumuz her seyin farkindayiz.
bir kısmınız bunlarin farkina varmadi bile o donemde. bu da çok normaldi aslında ama yillardir bu ortama aşina olan ben ve benim gibiler bu durumu şak diye algiladi.
zira demem o ki zall bile buranin duzelmesini istemiyor.
sktir edin.
canınız çok mu sıkılıyor, 3-5 gün dolanıp gelin.

bazen öylesine tiksiniyorum ki buradan, vıcık vıcıklığından, troll oldugunu sanip da bu kisve altinda ensest guzellemesi, kadın, insanlik dusmanligi yapanlardan. bir sure ugramiyorum. sonra dönüp tiksinene, dayanamayacak raddeye gelene kadar yine yazmaya, okumaya çalışıyorum. bir nevi tiksinception olusturdum kendimce.
burası düzelmez. zira burayı biraz da çekici kılan bu göt göt tavırları, kenar mahalle dilberi havalari, geri zekalilari, ibret almani saglayan mal degnekleri, sikko kavgaları, atısmalari.
gülün, geçin. burası bilgi icerigi saglama esigini coktan gecti. geri de donmez, dondurulemez. gunden gune de kan kaybediyor. ben de sizler gibi sonunu merak ediyorum. zira bu gidisle cok uzak degil.