bugün

kaygı bozukluğu

herkese merhaba,
ilaçlı, ilaçsız, konuşarak, hiç konuşmayarak bir çok tedavi yöntemini deneyip sonunda nirvana sını keyifle yaşayan biri olarak bazı şeyleri paylaşmak isterim.
Kaygı bozukluğunun bir çok nedeni olabiliyor yaptığım araştırmalardan çıkardığım sonuç psikologlar, psikeatrlar, ilaçların bu işi sadece bir süreliğine geçici monotonluk hissiyatı vererek ertelememize yardımcı olmaları. Bu süre zarfında yakın bir arkadaşımın arkadaşı olan çok zeki bir psikoloğun söylediği bir şey çok önemliydi ve eminim bunu bir çoğumuz bilmiyordur mevzu şuydu insanın dış dünya ya karşı olan davranışlarının baba dan geldiğini, iç dünya ile alakalı yani duygusallık, hüzünlü mod, endişe vs şeylerin anne tarafından geldiğini söyledi bu çok enteresandı.
Yani bu bildiğiniz aileden gelen kronik bir şey belli aralıklarla gelip gidiyor bu gibi durumlarda olaylara bir süper kahraman modu ile yaklaşmanızı tavsiye edeceğim. Şaka gibi ama bende işe yarıyor
2 aydır kulaklığımı takıp yeni joker modu ile kendimi daha enerjik ve sakin hissediyorum ve bu çok eğlenceli.
Bazı arkadaşlarda alerji, astım, mide tahatsızlı olabilir o konuda da yazarsanız bulduğum bazı çözümler var öneride bulunabilirim.

görsel