bugün

16 haziran 2019 imamoğlu yıldırım ortak yayını

-valiye it dediniz mi?
-istanbul büyükşehir belediye başkanlığı adaylık şartlarında ordu valisi ile ilişkileriniz pozitif olmalı diye bir seçenek olmadığı için bu konuyu fazla uzatmak ve programın amacını saptırmak istemiyorum. gerekli açıklamayı zaten 2 gün önce yapmıştık. dileyen herkes izleyebilir.

-yunan basınında hakkınızda çıkan söylentiler için ne diyeceksiniz?
-internet öyle bir ortamki herkes her şey hakkında dilediği gibi yorumda bulunabiliyor. ben size 7 kuşak soyumu sayarım ve ispatlarım. siz zeki insansınız böyle asılsız iddialara gülüp geçmeniz lazım. çünkü ben gülüyorum.

-en çok tartışma sandıktan çıkan 4 pusuladan 3 ünün geçerli birinin geçersiz olması konusunda yaşandı.Bu konuda neler söylemek istersiniz?
-çünkü çaldılar.
-teşekkür ederim .peki ya siz?
-yani ismail bey değerli rakibime sormak istiyorum eğer çaldılarsa hırsızlar nerede? eğer çaldılarsa büyükşehir oylarının diğer oylardan daha az olması gerekmez miydi? eğer çaldılarsa görevlilerin 2.seçimde değiştirilmesi gerekmez miydi? görüyoruz ki aynı görevliler var sandıkta?

-ysk ve anadolu ajansına güveniyor musunuz?
-görev sürelerini bir yıl uzatmıştık. pişman değiliz ehehehehe
-siz ne düşünüyorsunuz peki?
-artık bizim ne düşündüğümüzün önemi yok ismail bey. biz halkımıza güveniyoruz. herkesi 24 haziran da oyuna sandığına sahip çıkmaya davet ediyorum. unutmayın benim adım ekrem imamoğlu. ben hak yemem hakkımı da yedirmem.