bugün

16 haziran 2019 imamoğlu yıldırım ortak yayını

hiçbir kanal yayınlamayacak ki...intgernetten ya da youtube´da yayınlanacak, oradan isteyen "istediği" kısmı alacak. o da yayın falan anlamına gelmez. mesela a haber, mesela kanal 24, mesela cnn, mesela habertürk, mesela trt tutup da bütün programı yayınlamaz ki...

sadece binali´nin konuştuğu kısımları yayınlarlar. imamoğlu´nun da söylediklerini cımbızlayıp yayınlarlar. türkiye genelinde manipülasyon yaparlar.

bu tür yayınlar bir tv kanalında bütün ülkede yayınlanır, ve herkese de onu yayınlama mecburiyeti getirilir. bu almanya´da da böyle olur, fransa´da da ingiltere´de de, amerika´da da...anca mtv falan müzik kanalları falan bunun dışındadır.

mesela almanya´da böyle bir yayını almanya-hollanda futbol karşılaşmasıyla kesiştirmezler. onlar da çok önemlidir.

youtube üzerinden seçim duello programı mı yayınlanırmış? youtube´a sen de video koyarsın. türkiye´nin yüzde 90´ı internet üzerinden seçim programı izlemez kardeşım.

bunu yapmalarının sebebi "programı yaptık mı? yaptık !!- oldu da bitti maşaalah demek için "...

neymiş, istanbul´da bi stüdyoda çekeceklermiş, herhangi bi v kanalında yayınlanmadan youtube´a yükleyeceklermiş.

dünya basını bununla direkt taşşak geçecektir. "türklerle" dalga geçildiğini gördüğünüz zaman kızmayın. zaten bak milli marşı bile ıslıklıyolar artık, eskiden yoktu böyle şeyler. bunu niye yapıyolar? çünkü adamların basın kuruluşları türkiye´de olup bitenleri yayınlıyor da ondan.

youtube´dan seçim programı yayınlanmaz. yayınlanırsa, ele güne karşı madara olursun.