bugün

sakin ol bella

Cupcake jemma, alkolik oldum veya ben kendisinr hiçbir şey yapmamamıza rağmen önce bizi itici diye nitelendirdi. Ki gayet normal. Kimse kimseye çekici gelmek zorunda değil.

Ancak sonrasında çaylak oldu. Yine bizden tamamen bağımsız bir şekilde. Biz onun hakkını da savunurken o bize iftira atarak aramızdaki "insanlık" farkını ortaya koymuş oldu.

Eğer bu sözlükte birisi beni koruyorsa benim ne koruduğundan ne de kim olduğundan haberim var. Zira mod veya yetkili kankilerim benim lehime işlem yapmaz. Çünkü arkadaş olduğumuz için adil olamayabileceklerini düşünürler. Ben de onlardan bir şey talep etmem, ne derdim varsa bir derdim var'a yazarım. Kim ne zaman ilgilenirse ilgilenir. Bundan haberim olmaz.

3 kişinin adını kullanarak, 3 günlük çaylaklık için mağdur edebiyatı yaparak güzel nickaltı kastığı için tebriklerimi sunduğum yazar.

Başkaları üzerinden prim yaparken, bizim de ağzımız dilimiz ve klavyemiz olduğunu aklında bulundur. Hakkımızda yazdığı ve itici olduğumuzu belirttiği entry'ye açık artı verenlerden biri de benim. Senin gibi basit bir yazarı umursayacak, çaylak yaptırmaya uğraşacak veya yapacak değiliz.

Umursamıyorsak neden mi yazdım bunu? Zan altında bırakılmaktan hoşlanmam. iftiradan da. Sevdiğim bir insanı çiğneyeceksen önce beni geçmen gerekir.

Sevgilerimle...

Ek: burada kavga çıkmayacak. Ben şu iq düzeyine bir cevap daha vermek için parmaklarımı yoramam.