bugün

cicekli siirler bayim

Tepki göstereceksiniz madem düzgün gösterin.

Çünkü ben "mod kanki"me çaylaklık sebebimi sorarken sakin ol bella'nınkini de sordum. Hatta daha sonrasında cupcake jemma'nınkini sordum.

Çünkü ne bella'nın entrysi çaylaklık gerektirecek bir şey ne de ben çaylaklık sebebi olabilecek bir şey yazdım. Kapkek zaten hiçbir şey yapmadı.

Alkolik çaylak atsa emin olun ki bize de atmazdı belli olmasın diye. Düşük iqlarınızla analiz yapmaya çalışmayın. Kaldı ki yetkililer çaylak yaptığında bir mod bakana kadar süresiz olarak görünür. Yani 3 güne karar veren kişi alkolik değil, moderatördür. O sebep ve süre ekranını karşınıza ancak moderatör getirebilir. Bir yetkili değil.

Bizim de haksız sebeplerle çaylak olmamız sorun değilse kusura bakmayın ama umarım sustukça sıra size gelir.

Ben de alkolik oldum da bir moderatöre karşı bella'yı savunduysak, savunuyorsak ama siz embesil gibi konuşmaya devam ediyorsanız şerefsizsinizdir kusura bakmayın.

Görenler görmeyenlere entrymi iletsin lütfen. Fake hesaplardan yazmak istemiyorum.

Söylediğiniz şeylere de bu entryyi editleyerek cevap vereceğim, takipte kalın.

Edit: Fazlasiylakirgin, isim elbette var ama size isim vermem uygun değil. Üçümüzün çaylak sebebi aynı. Sözlük içi yazmak. Ancak profillerimize bakarsan üçümüzde de öyle absürt bir fazlaca sözlük içi yazma durumu yok. Merak etmeyin ben yazar olmadan bella yazar olacak. Savaşıyorsam sadece kendim için değil. Alkolik konuyla alakasız. Hiçbir şey yapmadı, kurabiye yiyip süt içiyordu.
Ek: hatta bella'dan önce yazar olursam bu hesabı sileceğim.