bugün

doğu ekspresi

Arkadaslar bu trenin olayi şu idi ; en onemlisi bu tren ucuzdu ve ogrenciler icin bicilmis kaftandi. 30 liraya memleketin diger ucuna gidebiliyordunuz. 1 gun boyunca trendeydiniz yolda yeni arkadaslar edinmek ayrica o bolgenin halkiyla tanismak icin size firsat tanirdi. Karsta sehitligi gordukten sonra ani harabelerini ermenistan sinirimizi ziyaret edip sonrada sarikamis kayak tesislerinde kayardiniz. Mersin adanada kar gormeden kisin bile terleyerek buyumus bunyelere ilac gibi gelecek bi havasi da vardi.
Gelgelelim instagram sagolsun butun tren tiki kizlar ve duser mi acaba diye kovalayan gencolarla doldu tasti. En son gittigimde ani harabelerinde bu tiki kizlar yaninda tripod,kamera ekipmanlari vs ile gelmis orda burda fotograf cekiyor idi. Instagrama atip gittik cok eglendik usuduk vs yazacaklar ama inanin ben sahidim bi kac poz belirlemisler kafalarinda onlari cekmek icin geriliyolardi birde yani eglenip,bolgenin atmosferine kaptirdiklarini sanmiyorum. .

Trenin oyle bi boku cikti biletler binlerce liradan karaborsaya dustu. Tcdd bunu gorup bilet fiyatlarini 400 e fixledi ve turistik ekspreks diye bi zimbirti cikardi suan. Yapmayin etmeyin tek tukte olsa ucuza bilet bulunuyordu ayiptir para ezcek yer bulamayan kusadasi ayvaliktaki emeklilere yeni aktivite cikardiniz. Tiki kizlar ve emekli dayilarin yeni gozbebegi oluverdi tren.
Merak ettigim erzincanda trene binip koyune giden madenci abiler vardi onlar binemicek mi artik ?