bugün

görücü usulü evlilik

sevgililik aşamasına gelemediğimizden hiç biriyle evlilik aşamasına geçemedik. Ulan yakın arkadaş çevrem sürekli “sana bi kız bulduk lan, valla hanım hanımcık. beyenirsin, al evlen bunla“ diye kapıma geliyorlar.

Tabii ben başta tüm düşüncelerden habersiz oluyorum genelde. Geçenlerde bi kızı tutup sürüklemişler yine. bende, iş çıkışı arkadaşla cafede oturuyorum. dudaklarımı ıslatarak çay içiyorum aq.

Kızlar gelip Selam veriyor, oralı bile olmamışım. Sonra gelip uyarıyor, arkadaşın gidince yanımıza gel hadi diyor. damlıyorum masaya hakikatten çok tatlı sempatik bir hatun var karşımda, hassiktir lan niye dönüp selam verip merhaba demedim diyorum. Diyemezdim, Çünkü o sırada dudaklarımı ıslatıp çay içerken iş konuşuyorduk. Durumu toparlıyorum neyse ki.

Kızı etkilemem lazım, fakat tüm espri mekanizmalarımı devreye sokmam beni aptal durumuna düşürecek biliyorum. Neyse, doğal davran diye veriyorum gazı kendime. Kız ben konuşurken sürekli göz temasında, yapılan esprilere ilk tepki, ilk gülücük ondan geliyor. Vay amına koyim kırk yılın başında götümü kaldırmaya değer bi kız buldum diyorum sonunda.

Neyse kızın numarasını alıyorum bir şekilde. Konuşuyoruz ama allah bile dualarıma daha hızlı cevap veriyor amk. Arıyım diyorum evde annem, babam, kardeşim var rahat konuşamam diyor. Şu iletişim çağında yaşanılan durum? Posta güvercini olsa daha rahat iletişim kurucaz aq.

En son kıza senin bi sorununun olabilir mi? Dedim. ne gibi? dedi. iletişim kurmayı reddediyorsun dedim. Baya eskiden Merveyitavla diye salakça robot site vardı. Sanki karşımda o robot var ne söylersem söyleyeyim aynı yanıtı alıyorum a.q

Neyse ağzındaki baklayı çıkardı sonunda, biri var, onu unutamıyorum dedi. Uzatmadım. muhabbeti kestim, insanları darlamayı hiç sevmem.

Ama Ben şu narin götümü ne zaman birini tanımak için kaldırsam, ya ilişkisi yeni bitmiş oluyor yada unutamadığı biri oluyor. Hayatıma giren yada girme ihtimali olan tüm kadınlar sanki hepsi el ele vermiş benimle taşşak geçiyor. Lan ben size ne ettim?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar