bugün

türkler

bütün dünyaya 3 bin yıl hükmettikten sonra; doğudan batıya kendi kültürlerini enjekte edip; matematiğin, astrolojinin, kimyanın, mikrobiyolojinin vesair temelini atıp, ahlaki sistemilerinin ve hukuk anlayışlarının global olarak yaşanmasını sağlayıp, sadece 150 yıl gibi bir süreçte modernizm denilen kapitalist tüketim sömürüsünde azıcık geri düştüğünden türk olmayan ama türkten ekmek yiyen kahpelerin dahi ağzına sakız olan millet.

bu geriye düştüğü 1,5 yy da en kötü halindeyken dahi; dünya üzerindeki bütün emperyalist devletleri aynı anda yenmiş olan millet. bu hareketiyle kendi içerisinde yaşayan emperyalistlerin yalamalarını ne kadar derinden etkilediği bu günlerde apaçık meydanda olan ırk.

kurt kocayınca itin köpeğin maskarası olurmuş gibi muhteşem atasözlerini bağrında bulunduran; ama itin köpeğin sandığı gibi asla kocamayan, kocamayacak olan yüce millet.

150 yıllık tökezlemesi; 50 yıllık geçmişi olmayan toplumların mümessillerince sevinçle karşılanan, lakin insanlık tarihinin karanlık sayfalarına pek yüzyıllık geçmişe sahip çok toplum gömmüş olduğu gerçeği unutulmaması gereken cengaver millet.