bugün

dindar geçinen tipler

dinler dindarlar için bile pek bir şey ifade etmiyor.

müslüman, ticaretle uğraşan bir çok kişinin kaçak işler yaptığı ortada. sorsanız "allah buradan nasip ediyor" der. elemanlarının alın terini görmezden gelir. borcunu ödemek yerine altına bir üst model araba almaktan çekinmez.

müslüman bir sevgilim vardı, sevişirken "allah affeder" diyordu. ezan okunduğu zaman sevişmeyi keserdi. tek sorun ilerde evlenirsek çocuğun sünnet edilmesinde ısrarcı olmasıydı. fallara inanırdı, ayrıca cinlerle bağlantısı olan arkadaşı varmış. dini öğretiyordum ona kitaptan. ben ateist olduğum için ayrıldı. *

masaya kitap, bayrak, silah koyanlar da var. eyvallah insan vatanı bayrağı için savaşır, inandığı şey için savaşır ama ırkçı görüşler islam'a aykırıdır. müslümanın müslümanı sadece ırkı yüzünden aşağılaması tanrı katında ne derece doğrudur bilemem. (askerliğimi doğuda yaptım. terör sevici diyenlerin kıçlarına mg3 namlusu sokarım).

onun yeri ayrı, bunun yeri ayrı diye bir görüş yoktur dinlerde. tam aksine hayat tarzıdır. eğlencenizin, zevkininiz, eşlerinizin, aile hayatınızın, özel hayatınızın, toplumun sınırlarını belirler.

açıp okuyun dindar kesim. sizler için çok acı gerçekler ve dehşete düşeceğiniz farklılıklar var kimsenin anlatmadığı.