bugün

cinemaximum

türkiye'deki mecburiyetlerin en kötüsüdür.

bir firma düşünün; biletleri 38 liradan satmasına rağmen dakikalarca, bıktırana kadar, filmlerden önce reklam veren...
bir firma düşünün; hediye(!) bilet verdiği halde o hediye bileti size vermemek için elinden geleni yapan ( internetten hediye biletinizi almak istediğinizde, mükemmel sistemleri hata veriyor! anca gişeden almanıza müsade ediyor bu harika sistem! tabi o bileti almanız için sırayı ve filme yer kalmama ihtimalini göz önüne almanız gerekiyor!)
bir firma düşünün; çok basit olan bir müşteri hizmetleri kaydını 3 aydır sonuçlandıramayan! ( adıma iki hesap var ve bunları tek hesapta toplayacaklar 3 aydır!)
bir firma düşünün; alt yapısı olmadığı halde ve hiç bir alt yapı yatırımı görünürde yapmadığı halde internetten sattığı biletlere ucuz(!) diyen ve asla internetten kolayca bilet alamadığınız.
bir firma düşünün; çalışanları kafalarına göre işler yapan ve asla bunu sorgulamayan!
bir firma düşünün; sektörün büyük kısmını tek eline almış olmanın güveniyle ne istiyorsa onu yapan! fahiş fiyatlara bilet, içecek vs satan... ve siz talep etmeden mısır içecek vs için fiş vermeyen!
bir firma düşünün; filmlerin seans saatlerini, bir önceki filmin bitiş saatine denk getiremeden koyan! -reklamlardan dolayı bir önceki filmin bi türlü bitememesinden kaynaklanıyor. artık arada kayıt dışı reklam mı gösteriyorlar ne yapıyorlar anlıyamıyorum. belli bi programları yok sanırım!-
ve

bir firma düşünün; geliri gerçekten çok yüksek olan. kurulu tesislerinin haricinde hiç bir yatırımı, hiç bir ilerlemesi, sıfır müşteri memnuniyeti ile "zaten bize mecburlar" mantığı ile çalışan!

bu ülkedeki çoğu kurum gibi çürümüş, denetimsizlikten ölmüş, ödediği vergi şaibeli, sadece maksimum kazanç elde etmeyi kendine ilke edinmiş....

rezilden öte işte...

yazdıkça katlanıyor sinirlerim.... pisliğinizde boğulun....