bugün

oy kullanmayı bilmeyen akp seçmeni

Hangi seçimdi tam hatırlamıyorum. Sandık görevlisiyim.

Neyse, millet oyunu kullandı. Vakit geldi, başladık saymaya. Adres Çankaya olunca paso cehape çıkıyor tabii. O cehape, bu akepe derken bir tanesi oyunu komünist parti'ye atmış. Ama mühür tam kurumadan katlamış, karşı taraftaki akepe pusulasına da mürekkep bulaşmış. Lâkin hani mikroskopla incelesen ancak görürsün, öyle bir bulaşma. Her neyse bu oyu topluca geçersiz saymaya karar verdik. Fakat o da ne, akepe müşahiti bastırıyor verin o oyu akepeye diye. Diyoruz, ulan geçerli sayacak olsak komünist parti'nin oyu bu, sana niye verelim. Mühür kp'de, oyu kendine isteyen akepe.
Bu gitti olay çıkarttı. Başımıza millet toplandı, bir de çıkarttık onlara gösterdik. Taa en sonunda Herkes mutabık olunca geçersiz sayabildik. Yani, bir tane sikma baş kezo yüzünden komünist parti oyu da iç oldu, akepe oyu çaldığımız lafı da ortalığa döküldü.

Kısacası, uğraşmayın bu embesillerle. Daha demokrasinin anlamından haberleri yok, sandık görevlileri gecerli-gecersiz oy farkını bile bilmez. Ne diye kendinize stres yapıyorsunuz?
Boşuna mı çomar diyor millet bunlara?